25Nov

Suc integral de mere Valea Mare la Targul Taranului. Va asteptam! :)

Postat la 04:00:52 de ioana in:

Suc integral de mere Valea Mare la Targul TaranuluiCred ca este clar pentru toti ca toamna a luat sfarsit si a deschis incet, dar sigur, usa iernii. La Valea Mare temperaturile deja negative confirma acest lucru, si cu toate acestea, noi ne-am trezit dis de dimineata si am inceput sa incarcam masina cu suc integral de mere Valea Mare pentru o noua intalnire cu voi, iubitorii de produse naturale, direct din natura. :)

Si nu doar cu suc integral de mereva asteptam, ci asa cum v-am obisnuti o sa aducem toata gama de sucuri de sezon Valea Mare: suc de capsuni, suc de mere cu piersici si suc de mere cu pere. Asa ca daca nu ai niciun plan pentru acest weekend, te asteptam sa ne vizitezi la Targul Taranului  pentru a te intalni cu noi si alti producatori locali. O sa aveti astfel ocazia sa gustati produse cu adevarat savuroase si sa aflati povestea lor chiar de la producatori. :) Paine, masline, ulei de masline, produse traditionale din carne, branzeturi, cozonac, suc de mere, toate te asteapta sa te bucuri de ele.

Suc integral de mere Valea Mare alaturi de “La Medeleni

La standul prietenilor nostrii de la “La Medeleni“, o sa puteti gasi suc integral de mere Valea MareEi sunt prezenti, ca in fiecare wekend, la Targul National de Produse Ecologice din parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice Bucuresti, cunoscut de cei mai multi drept Targul din Agronomie.

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 26 noiembrie: orele 9:00 – 17:00
Duminica, 27 noiembrie: orele 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre suc integral de mere Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Suc integral de mere Valea Mare la Targul Taranului. Va asteptam! :)

  1. Laura says:

    superbun mixul de mere cu pere

  2. Laurentiu says:

    Tocmai am descoperit sucul vostru de mere. Cum e posibil sa aiba un gust ATAT de bun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>