23Nov

Suc natural de mere cu pere intr-o editie limitata toamna – iarna :)

Postat la 04:00:14 de ioana in:

suc natural de mere cu pereCu toamna spre sfarsit si iarna din ce in ce mai aproape, Valea Mare a lansat in cadrul gamei de Sucuri de sezon un nou suc obtinut 100% direct din fructsuc natural de mere cu pere Valea Mare. Asa ca ne bucuram sa ii uram bun venit acestui nou membru extrem de parfumat si aromat al familiei noastre! :) Noul suc natural de mere cu pere este, asa cum stiti deja, fara adaos de zahar sau de apa, fara conservanti sau coloranti si fara a fi facut din concentrat.

Venim astfel in completarea consacratului suc natural de mere Valea Mare si a gamei de Sucuri de sezon Valea Mare, mixand cele doua fructe specifice toamnei si reprezentative pentru copilaria multora dintre noi. :) Eu si acum imi aduc aminte mirosul merelor si perelor coapte de bunica pe soba si acest suc ma trimite cu gandul la acele momente placute. :)

Suc natural de mere cu pere, printre sortimentele Valea Mare de sucuri naturale

Gama de Sucuri de sezon Valea Mare este disponibila pentru moment in magazine traditionale si in alte locatii de comercializare de produse naturale, in trei sortimente actuale: suc de capsunisuc de mere cu piersici si acum suc  de mere cu pere, toate imbuteliate in recipiente de sticla de 300 ml, mult mai usor de transportat si de consumat.

Si cu apropierea sarbatorilor de iarna, surprizele de sezon de la Valea Mare nu se vor opri la acest mix, asa ca urmariti cu atentie site-ul nostru www.valea-mare.ro.

Asteptam parerea voastra dupa ce o sa incercati si acest suc natural :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Suc natural de mere cu pere intr-o editie limitata toamna – iarna :)

  1. Anca says:

    De ce nu putem comanda la domiciliu? E foarte greu(daca nu imposibil)sa gasim in magazinele din orasul nostru produsele atat de dorite pt familia noastra. Noi suntem din DR.TR.Severin, o comunitate numeroasa de vegetarieni care sufera ca au atat de putine optiuni in obtinerea hranei sanatoase. Pacat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>