02Nov

Suc natural de mere Valea Mare a participat la Global Dignity Day

Postat la 04:00:49 de ioana in:

suc natural de mereAsa cum va spuneam, am raspuns pozitiv la propunerea de colaborare a organizatorilor evenimentului Global Dignity Day in Romania. Astfel, pe 20 octombrie,  la Colegiul National “Gheorghe Lazar” din Bucuresti am contribuit si noi cu ce am putut, adica cu ce altceva decat cu suc natural de mere Valea Mare. :)

Am citit, ne-am documentat si ne-a placut foarte mult conceptul Global Dignity Day la nivel global, asa ca nu puteam decat sa acceptam propunerea de a aproviziona cu suc natural de mere acest eveniment organzat in premiera in Romania.

Suc natural de mere Valea Mare si principiile Global Dignity Day

Ne-a placut si entuziasmul elevelor care s-au ocupat de organizarea acestui eveniment, si am fost placut impresionati sa vedem ca aceste principii sunt promovate in randul tinerilor liceeni. Pentru cei care nu stiu foarte multe despre acest concept, Global Dignity Day se bazeaza pe 5 mari principii:

  1. Fiecare om are dreptul de a avea o viata demna.
  2. viata demna inseamna atingerea propriului potential, care presupune a avea un nivel uman de asistenta medicalaeducatievenit si securitate.
  3. Demnitate inseamna a avea libertatea de a lua decizii cu privire la propria viata si de a fi respectat pentru acest drept.
  4. Demnitatea ar trebui sa fie principiul de referinta si baza tuturor actiunilor noastre.
  5. In mod fundamental, propria noastra demnitate este interdependenta cu demnitatea celorlalti.

Suc natural de mere Valea Mare s-a identificat cu aceste principii si a acceptat provocarea. Mai jos cateva poze de la eveniment!  :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre suc natural de mere Valea Mare!

Vezi toate pozele pe www.facebook.com/valeamare :)

 Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Suc natural de mere Valea Mare a participat la Global Dignity Day

  1. Maria says:

    L-am ochit de cand am ajuns la GDD! Este super tare. Mi-a placut foarte mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>