09Nov

Suc natural de mere Valea Mare a premiat micutii castigatori la Crosul Aripilor Deschise

Postat la 04:00:36 de ioana in:

suc natural de mere Valea MareIn ultimul weekend al lunii octombrie, mai exact pe 29 octombrie, in parcul I.O.R. din Bucuresti a avut loc evenimentul principal al campaniei 42 pentru o sansa de anul acesta: Crosul Aripi Deschise.  Suc natural de mere Valea Mare nu putea sa lipseasca de la un astfel de eveniment si a acceptat invitatia celor de la Ro Club Maraton de a participa si de a oferi premii savuroase micutilor castigatori.

Pe o vreme numai buna de miscare peste 450 de oameni, mult peste cifra de participanti estimata initial, au alergat avand un scop nobil, si anume sprijinirea  celor 5.000 de copii internati anual in Sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. Pentru ei, organizatorii si-au propus strangerea sumei de 20.000 euro,  in vederea achizitionarii a trei monitoare vitale ce evalueaza pulsul, tensiunea, saturatia de oxigen si determina EKG-ul in timp real, precum si trei sisteme de oxigen.

De ce s-au gandit organizatorii la un cros? Mesajul transmis a fost acela ca: Un alergator are aripi la picioare. Un copil suferind are aripile frante… Impreuna, pot realiza insa lucruri deosebite!

Suc natural de mere Valea Mare pentru castigatorii cursei copiilor

A existat si o proba speciala dedicata copiilor,  acestia alergand pe o distanta de 500 de metri, pentru ei inscrierea fiind gratuita. La final micutii castigatori de la cele 3 categorii de baieti si fete fiind astesptati cu o serie de cadouri savuroase. Valea Mare s-a alaturat partenerilor Ro Club Maraton oferind  sucuri naturale Valea MareSuc de capsuni Valea Mare si suc natural de mere Valea Mare.

Ne bucuram ca am participat la acest eveniment! Mai jos cateva poze de la Crosul Aripilor Deschise!  :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre suc natural de mere Valea Mare!

Vezi toate pozele pe www.facebook.com/valeamare :)

Asteptam parerile voastre!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Suc natural de mere Valea Mare a premiat micutii castigatori la Crosul Aripilor Deschise

  1. Miruna says:

    Yum! Am in fata un suc de capsuni Valea Mare chiar acum si ma uit ca mi-a ramas doar putin! Sint f. curioasa sa beau si din celelalte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>