26Feb

Suc natural de mere Valea Mare, deliciul tuturor copiilor!

Postat la 05:17:07 de ioana in:

Suc natural de mere Valea Mare, deliciul tuturor copiilor!Daca traiam in Evul Mediu, cred ca s-ar fi format un grup de oameni “de bine” care sa vrea sa ma arda pe rug pentru “privarea copiilor mici de beneficiile sucurilor de fructe disponibile in supermarket-uri“. Stiti despre ce vorbesc, despre sucurile in sticla de plastic, care contin “0,1% suc de fructe” si restul apa, zahar si chimicale. In special cand mergem in anumite vizite, se creeaza grupuri ad-hoc de presiune, care se mira de ce nu ii dau “suculet” de kiwi verde aprins, “ca doar nu e cola, nu?“. Astfel de sucuri nu consumam nici noi, parintii, cum sa dam copiilor asa ceva?!

Cu riscul de a ne atrage oprobriul unora, nu le dau copiilor decat suc produs de mine, iar din comert doar apa, ceai, sirop concentrat produs pe baza de miere si un singur fel de suc natural de fructe. Despre ce suc natural este vorba? Vizitele la Olivia, la showroom-ul BioBunatati, incep si se termina cu suc natural de mere de la Valea Mare. Incep cu suc natural de mere pentru ca avem deja un ritual: pustiul nostru de patru ani bea un pahar de suc de la „protocol” atunci cand intram in showroom. Si se termina, pentru ca atunci cand ajungem acasa de la Olivia, desfacem cutia si bem doua-trei pahare de suc. De fapt la BioBunatati am gustat prima oara sucul, cu ocazia unei vizite cand voiam sa cumparam alte produse. Cutia de suc natural de mere Valea Mare este prevazuta cu un mic robinet, foarte usor de utilizat de catre copii. Pentru cei mici, combinatia aceasta „am voie sa beau suc de la Valea Mare” + „este foarte bun la gust” + „pot sa umplu singur paharul” ii face sa dezvolte un sentiment de proprietate asupra sucului. Este deliciul lor sa-si toarne singuri, sa serveasca musafirii sau rudele si sa discute despre el cu altii. De ce este special acest suc natural de mere Valea Mare si de ce este singurul pe care il consuma copiii? Iata cele mai importante sase motive:

  1. Este produs 100% din mere si din nimic altceva, nici macar apa. Adica are fix aceleasi ingrediente ca sucul pe care il produc si eu acasa pentru copii: merele.
  2. Merele sunt romanesti, culese dintr-o zona fructifera foarte buna: ele provin de la mici pomicultori din zona Muscelului si din Dambovita, de pe o raza de cel mult 50 de km in jurul comunei Valea Mare Pravat. Prin colaborarea cu astfel de producatori locali, cei de la Valea Mare au posibilitatea selectarii merelor celor mai gustoase si mai zemoase, mere de o calitate foarte buna, fara a fi rodul unei agriculturi intensive si industrializate. Coincidenta sau nu, merele pe care le primesc eu din cand in cand de la tara provin tot din aceiasi zona.
  3. Sucul natural de mere Valea Mare se obtine numai alegand cele mai bune mere si presandu-le in special toamna, in varful sezonului de recoltare. Printre soiurile folosite se numara Wagner, Kalten, Ionatan, Parmen, Golden, Prima, Generos etc.
  4. In sezonul de recoltare, merele sunt presate chiar in ziua in care au fost culese. Un mar proaspat cules are o savoare deosebita, care trebuie pastrata in cutia de suc.
  5. Sucurile Valea Mare sunt obtinute in intregime prin presarea directa a fructelor. Pentru a obtine cel mai bun suc de la un mar, acesta trebuie sa fie lasat sa se coaca in mod natural in copac, de aceea merele sunt presate doar atunci cand sunt coapte, iar gustul si aroma lor inegalabila sunt la intensitate maxima.
  6. Exact ca la mine in casa, merele sunt intai spalate cu mare atentie, tocate si introduse in presa care le transforma cu zel in cel mai bun suc natural de mere pe care l-ati gustat.
  7. V-am spus deja ca sucul de mere de la Valea Mare nu contine apa, indulcitori, arome, conservanti, zahar adaugat, coloranti, suc concentrat, adica niciunul din ingredientele care se gasesc in majoritatea sucurilor din comert, nu?

Articol preluat de pe Jurnalbio. Citeste tot articolul aici!

Aflati mai multe despre Suc natural de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>