03Feb

Suc natural de mere Valea Mare prin nameti la Targul Taranului :)

Postat la 07:11:59 de ioana in:

suc natural de mere Valea Mare la Targul TaranuluiLa Valea Mare iarna isi face de cap din plin si in acest sfarsit de saptamana. Temperaturile sunt foarte scazute, ninge si vantul viscoleste zapada. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile nu anunta deloc imbunatatiri, dar noi vom incerca sa facem tot posibilul sa ajungem cu suc natural de mere Valea Mare la voi, in Targul Taranului.

Chiar daca vremea se anunta destul de rea si in Bucuresti, stim totusi ca in Targul Taranului putem sa stam linistiti in interior, la parterul cladirii The Ark, feriti de orice ninsoare sau viscol. Iar voi puteti veni sa va faceti cumparaturile fara sa va fie teama ca inghetati sau ca va ninge. :)

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 4 februarie: orele 9:00 – 17:00
Duminica, 5 februarie: orele 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

 Afla mai multe despre suc natural de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>