25Apr

Suc natural de mere Valea Mare te incurajeaza: “Be your own leader” :)

Postat la 04:00:34 de ioana in:

suc natural de mere alaturi de viitorii lideriAvem deosebita placere de a fi alaturi de organizatorii proiectului “Be your own leader” cu suc natural de mere Valea Mare. Astfel, o sa ne gasiti pe 25 si 26 aprilie 2012 la Colegiul National “Gheorghe Lazar” din Bucuresti, incepand cu ora 13.00, alaturi de cei care doresc sa ii ajute pe tinerii liceeni sa isi identifice potentialul si sa invete care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a-si derula propriile proiecte: de la idee, la formarea echipei, atragerea de sponsorizari, promovare si proiectul final.

Asadar: daca esti licean si ai o idee de proiect, dar nu stii exact cum sa o pui in practica, daca iti doresti sa afli cum poti mobiliza o echipa si cum poti obtine sponsorizari pentru ideile tale, daca vrei sa iti valorifici potentialul si sa inveti notiuni teoretice si practice de leadership care sa contribuie la educatia si dezvoltarea ta ca lider, atunci tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la “Be Your Own Leader” si sa parcurgi cele 2 module: “Leadership” si “Cum sa-ti implementezi propriul proiect” si sa fii gata sa privesti lumea prin ochii liderului din tine! :)

Suc natural de mere Valea Mare va astepta la “Be your own leader

Te poti inscrie la oricare dintre cele 3 editii: 25-26 aprilie 2012 (Colegiului National “Gheorghe Lazar”, ora 13.00), 5 mai 2012 ( Colegiului National “Cantemir Voda”, ora 10.00), 12 mai 2012 (Colegiului National “Gheorghe Lazar” , ora 10.00).

COST: 25 RON/editie

DE CE? : Pentru ca vei trai o experienta care te va ajuta de acum incolo, indiferent de drumul pe care alegi sa il urmezi. Premii si surprize incluse! :)

Pentru inscriere trimite un mail la adresa beyourownleader@yahoo.com mentionand numele, clasa, liceul si editia la care vrei sa participi.

Be your own leader“ este un proiect care se adreseaza tuturor liceenilor din Bucuresti. Proiectul se desfasoara in cadrul programului national Ambasadorii Leadership Autentic, al Fundatiei LEADERS, avand ca partener principal AEPADO (Asociatia Europeana pentru Apararea Drepturilor Omului).

Noi te asteptam cu savurosul  suc natural de mere Valea Mare! :)

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! 


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>