09May

Suc natural de mere Valea Mare te trimite un weekend la Valea Mare! :)

Postat la 04:00:43 de ioana in:

Suc natural de mere Valea Mare te trimite un weekend la Valea Mare! :)Valea Mare inseamna dealuri verzi cat vezi cu ochii, livezi de meri incarcati de fructe si… cel mai bun suc natural de mere pe care l-ai putea bea! :) Aici impartim bucuria de a trai in mijlocul naturii cu pasiunea de a oferi cele mai bune produse si un gust proaspat, consistent, de neuitat. Pentru noi inseamna acasa, un loc direct din natura care ne face fericiti. Pentru un copil, inclusiv pentru copilul din tine, e un taram fascinant, plin de joacaaventura si savoare. Asadar… Hai la Valea Mare! :)

Castiga un weekend savuros la Valea Mare impreuna cu familia ta!

Stiai ca miscarea face bine, dar acum Valea Mare te provoaca si iti da si mai multe motive sa faci sport in aer liber alaturi de micutul / micutii tai! Intra in comunitatea Valea Mare, vino impreuna cu copilul tau la crosul ¨Campionii Sanatatii¨ si participa la tombola noastra pentru a castiga marele premiu al tombolei – un weekend plin de voie buna la Valea Mare impreuna cu familia ta, adica aici. Traieste la maxim viata direct din natura, acolo unde se face cele mai bun-bun-bun suc natural de mere!

Ce ai de facut pentru a vedea de unde vine cel mai bun suc natural de mere pe care l-ai baut?

Simplu:

1) Fii fan Valea Mare pe Facebook. Daca le spui si prietenilor tai promitem sa iti facem cinste cu suc natural de mere! ;)

2) Inscrie-te si participa impreuna cu copilul tau sambata, 12 mai 2012, ora 09:00, la crosul ¨Campionii Sanatatii¨ organizat de Asociatia Emovere si Ro Club Maraton in parcul Al. Ioan Cuza (I.O.R.) din Bucuresti.

3) Toti copiii si parintii care vor participa la cros vor primi cadouri si diplome, iar norocosul castigator al unui weekend la Valea Mare impreuna cu parintii sai va fi ales prin tragere la sorti la finalul crosului. Mult succes! :)

Acest concurs se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor. Se va alerga pe categorii de varsta de la 6 luni la 12 ani, in perechi copil + parinte, legati printr-o panglica (de mana). Pe durata competitiei, micutii campioni se pot energiza cu savurosul suc natural de mere Valea Mare.

Citeste Regulamentul Oficial al concursului!

Mult succes tuturor! :)

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)

Vezi imagini de la editia trecuta a crosului “Campionii Sanatatii”.


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>