18Dec

Suc natural de mere Valea Mare va ureaza o saptamana fumoasa! :)

Postat la 18:10:46 de ioana in:

suc natural de mere Valea MareDupa un sfarsit de saptamana obositor, dar foarte frumos, am ajuns acasa, la Valea Mare, si ne pregatim pentru o noua saptamana cu suc natural de mere. :)

Le multumim tuturor celor care ne-au vizitat, apreciat, gustat la Targul Boierului si Targul Taranului si le uram o saptamana frumoasa si cat mai usoara, acum inainte de sarbatori!

Noi o sa fim alaturi de voi si in editia speciala de Craciun a Targului Taranului, de miercuri pana vineri! Asa ca va asteptam sa va faceti cumparaturile pentru masa de Craciun!

O seara savuroasa tuturor! :)

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)

Afla mai multe despre suc natural de mere Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , ,

3 Responses to Suc natural de mere Valea Mare va ureaza o saptamana fumoasa! :)

  1. Valea Mare says:

    URA!!! Bun venit in familia Valea Mare, Stefania! :)

  2. Stefania says:

    Am trecut pe sucuri Valea Mare (de mere dar si din celelalte) dupa ce am citit despre toate tampeniile care se baga in sucurile din supermarket-uri!

  3. Andrea says:

    Imi era fooaaaaarrteee greu sa-mi conving micutul meu de 6 ani sa manance mere sau orice fructe. Dar de cand i-am adus acasa, se da in vant dupa sucurile Valea Mare! Asa ca va sunt recunoscatoare pentru sucurile voastre delicioase (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>