06Oct

Suc natural de mere Valea Mare vine la Constanta pentru o saptamana

Postat la 04:00:29 de ioana in:

suc natural de mereNe face placere sa va anuntam ca deja de cateva saptamani aveti posibilitatea sa va bucurati de suc natural de mere Valea Mare si in Constanta. Lucrul acesta este posibil datorita prietenilor nostri de la “La Medeleni“, in cadrul magazinului deschis recent pe strada Rascoalei 1907 numarul 19, vizavi de Posta Mare. Asadar, constanteni, obisnuiti-va sa gasiti aici sucurile naturale Valea Mare, pe langa alte bunatati traditionale! :)

Suc natural de mere Valea Mare la Sarbatoarea Recoltei si Vinului Dobrogean

In perioada 7 – 16 octombrie,  in incinta Pavilionului Expozitional Constanta, tot prin intermediului prietenilor de la “La Medeleni“, vom fi prezenti cu Suc de mere Valea Mare la cea de a III-a editie a manifestarii Sarbatoarea Recoltei si Vinului Dobrogean. Manifestarea va reuni producatori agricoli, fermieri, unitaţi de prelucrare a produselor agricole, mesteri populari, oferindu-se astfel posibilitatea tuturor amatorilor de natural sa isi faca aprovizionarea de toamna cu produse romanesti de calitate, dar si prilejul de a-si petrece timpul liber intr-o atmosfera specifica zilelor recoltei, intretinuta de renumite ansambluri folcloriceAsadar, daca sunteti din Constanta sau chiar si doar in trecere, nu ratati ocazia de a va bucura de productia Valea Mare de toamna de suc natural de mere. :)

Suc natural de mere Valea Mare si pe Aleea Negustorilor la Romexpo

Ii vom insoti pe prietenii de la “La Medeleni“ in acest weekend si in Bucuresti, la targul de pe Aleea Negustorilor, organizat la Romexpo. Vino acolo sa te bucuri de savoarea merelor proaspat culese, intr-un pahar de Suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre suc natural de mere Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>