01Jun

Suc natural Valea Mare pentru cei mai creativi copii, de 1 iunie!

Postat la 04:00:14 de Valea Mare in:

suc natural pentru cei mai creativi copiiAstazi este Ziua Copilului si indiferent daca ploua sau daca e soare, 1 iunie intotdeauna este un motiv de bucurie! Asa ca la multi ani pentru micutul / micutii tai, dar si pentru copilul din tine! :) Si findca tot ne-a fost dat in ultimul timp sa interactionam cu copii incredibil de creativi si mari amatori de suc natural de la Valea Mare, vrem sa ii si premiem pe cei mai inspirati dintre ei. Asa ca ne-am hotarat pe loc sa facem un concurs cat se poate de direct din natura: o sa dam cate o cutie de 3 litri de suc natural de mere Valea Mare pentru cele mai originale desene cu fructe facute de cei mici, insotite de cele mai haioase explicatii ale parintilor lor, dati la randul lor in mintea copiilor. Adica desenele celor mici, explicatiile voastre. :) Ce trebuie sa faceti?

Desene cu fructe + explicatii haioase = suc natural de fructe!

Regulile de participare sunt cat se poate de simple:

  1. Dati-i cateva creioane colorate micutului vostru si lasati-l sa se exprime liber pe o foaie de hartie. Sau pe orice, numai aveti grija ca desenul lui sa fie cu sau despre fructe! :)
  2. Faceti o poza operei micutului artist (sau scanati-o) si postati-o impreuna cu explicatia voastra haioasa pe wall-ul paginii de Facebook a Valea Mare, la facebook.com/valeamare.
  3. Unul dintre castigatori va fi cel a carui poza va avea cele mai multe tag-uri pana luni (4 iunie) la ora 10 seara, asa ca e recomandabil sa va rugati cati mai multi cunoscuti sa va tag-uiasca poza.
  4. Celalalt castigator va fi ales direct de catre noi, fiind cel care ni s-a parut a fi posesorul celui mai creativ desen, cu cea mai haioasa explicatie.

Asta e tot. :) Haideti, spor la desenat si mult succes! Si un la multi ani plin de savoare de la Valea Mare pentru toti copiii, inclusiv pentru cei care desi nu mai sunt, inca se mai cred copii! :)

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>