03Dec

Sucuri de fructe Valea Mare in Targul Taranului intr-o zi calduroasa de de iarna

Postat la 19:52:28 de Valea Mare in:

sucuri de fructe naturale Valea MareDa, cu siguranta e un inceput de iarna neobisnuit de calduros! Dar acum sincer, chiar va pare rau? :) Pentru o zi de targ de iarna, va spun ca a fost o vreme excelenta si ne-am simtit foarte bine sa fim alaturi de voi cu intreaga gama de sucuri de fructe Valea Mare in Targul Taranului. Bineinteles, toata lumea era nerabdatoare sa isi improspateze rezerva direct din natura de Suc de mere Valea Mare, dar si sa incerce noile sortimente de sucuri naturale de sezonsuc de mere cu pere si… surpriza: pentru prima data ati putut gusta parfumatul Suc de mere cu gutui Valea Mare! :) La fel de bine este ca inca v-ati putut bucura si de celelalte sucuri de fructe delicioase de la Valea Mare: suc de capsuni si suc de mere cu piersici. Si va garantam ca si maine va fi o zi de targ la fel de delicioasa! :)

Suc de mere Valea Mare maine si la celelalte targuri din Bucuresti

In plus, maine gasiti Suc de mere Valea Mare si la standul prietenilor nostri de la La Medeleni. Ei sunt prezenti, ca in fiecare wekend, la Targul National de Produse Ecologice din parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice Bucuresti, cunoscut de cei mai multi drept Targul din Agronomie. O sa ne mai gasiti si la targul de la Romexpo, pe Aleea Negustorilor, la targul de la Academie si la targul organizat la Parcul National.

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARKBursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 3 decembrie: orele 9:00 – 17:00
Duminica, 4 decembrie: orele 9:00 – 14:00

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)

Afla mai multe despre delicioasele sucuri de fructe naturale Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to Sucuri de fructe Valea Mare in Targul Taranului intr-o zi calduroasa de de iarna

 1. Valea Mare says:

  Noua cel mai mult ne place ca ne placeti! :)

 2. Liana says:

  Mie imi place la nebunie cel de mere cu piersici!

 3. Liliana says:

  Eu am cumparat un Suc de mere + pere si e absolut delicios! Imi place-place-place! :)

 4. Stefan says:

  Sucul de mere cu gtui e super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>