04Nov

Sucuri de fructe Valea Mare si in acest weekend la Targul Taranului

Postat la 04:00:22 de ioana in:

sucuri de fructeSe pare ca o sa avem parte si in acest weekend de o toamna fara capricii. Se anunta o vreme buna pentru plimbari, asa ca va asteptam, ca de fiecare data, la Targul Taranului cu toata gama de sucuri de fructe Valea Mare.

Venind la targ, o sa aveti ocazia sa va reinnoiti stocul de sucuri de fructe, bucurandu-va astfel de toata savoarea si beneficiile fructelor, pentru ca la Valea Mare, singura materie prima utilizata  sunt fructele, sucul fiind obtinut prin presarea directa a acestora, urmata de o pasteurizare usoara, fara a suferi niciun tratament suplimentar si fara a avea niciun adaos precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti.

Si nu doar sucuri de fructe Valea Mare o sa gasiti la targ. Va mai asteptam si cu alte delicii, cum ar fi: branzeturi din zona Fagaras, produse din carne de porc si pui de la familia Oancea din Talmaciu, judetul Sibiu, si multe alte surprize. :)

Sucuri de fructe Valea Mare la Targul din Agronomie

Si in acest weekend o sa fim prezenti la standul prietenilor de la “La Medeleni” cu vedeta sucurilor noastre: suc de mere Valea Mare. Asa cum va spuneam, venim in intampinarea dorintelor voastre de a ne gasi in cat mai multe locatii, astfel incat nu vom lipsi nici de la Targul National de Produse Ecologice din parcul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice Bucuresti, cunoscut de cei mai multi drept Targul din Agronomie.

O sa il gasiti alaturi de mezelurile si branzeturile traditionale, produsele din peste si celelalte bunatati comercializate de cei de la La Medeleni!

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 5 noiembrie: orele 9:00 – 16:00
Duminica, 6 noiembrie: orele 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre sucuri de fructe  Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Sucuri de fructe Valea Mare si in acest weekend la Targul Taranului

  1. Tibi says:

    Aveti niste bauturi foarte delicioase si un serviciu clienti foarte bun si prompt! Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>