21Oct

Sucuri naturale de fructe Valea Mare la Targul Taranului

Postat la 03:00:05 de ioana in:

sucuri naturale de fructeBrrrrrrr! Ce frig este dimineata la Valea Mare! Speram ca la Bucuresti vremea o sa tina cu noi pentru ca, asa cum v-am obinuit, venim si in acest weekend cu masina plina de sucuri naturale de fructe Valea Mare la Targul Taranului! :)

Oricum ar fi, vremea nu ne sperie pe noi, asa ca o sa fim la datorie, pregatiti sa va asiguram stocul de sucuri naturale de fructe. Si daca veniti o sa gasiti toata gama de sucuri naturale Valea Maresuc de mere, suc de capsuni, suc de cirese si suc de mere cu piersici. Tot in acest weekend il asteptam la Targul Taranului si pe castigatorul concursului organizat pe Clarra´s Blog. Pentru el am pus deoparte trei sticle cu savurosul  Suc de capsuni Valea Mare. :)

Sucuri naturale de fructe Valea Mare si nu numai…

Weekendul acesta o sa aveti ocazia de a va reintalni si cu alti producatori, cum ar fi: vinurile Patrician din Adamclisi, judetul Constanta; murarturile de la Puiucu; produse din carne de porc si pui de la familia Oancea din Talmaciu, judetul Sibiu, si multe alte bunataturi.

Noi te asteptam! :)

Nu uita ca in acest sfarsit de saptamana te poti bucura de Suc de mere Valea Mare si la IntAgra. Ne gasesti la standul prietenilor de la “La Medeleni“, pe Aleea Negustorilor, vineri si sambata pana la ora 18:00, duminica pana la 16:00.

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 22 octombrie: orele 09:00 – 16:00
Duminica, 23 octombrie: orele 09:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre  sucuri naturale de fructe Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Sucuri naturale de fructe Valea Mare la Targul Taranului

  1. Miruna says:

    Sucul de capsuni Valea Mare a fos o surpriza FOARTE placuta si gustoasa dimineata asta :) AM renuntat definitiv la celelalte sucuri asazise naturale. Nu-ti lasa un gust rau sau fals, e exact ca si cand ai manca capsuni proaspete :)

  2. Ionut says:

    Am luat 1 ieri pentru prima data, suupeeer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>