05Oct

Sucuri naturale intr-o dieta corespunzatoare unui regim de viata sanatos

Postat la 04:00:45 de ioana in:

sucuri naturaleDaca sunteti dependenti de cafea, bauturi acidulate sau cu zahar,  nu va puteti bucura de beneficiile aduse de consumul de sucuri naturale. Consumul de sucuri naturale este o modalitate foarte buna de a integra elementele nutritive din fructe si legume in dieta de zi cu zi. Si nu este doar sanatos ci chiar foarte delicios. :)

Pe langa furnizarea multor substante nutritive si vitamine, consumul de sucuri naturale reprezinta o foarte buna alternativa, daca doriti sa slabiti cateva kilograme. Un pahar de suc natural produce o senzatie de satietate similara cu cea data de consumul unei felii de paine prajita cu unt. Cu toate acestea, sucurile naturale nu depasesc 100 de calorii (aproximativ o treime mai putin decat daca optati pentru painea prajita).

Un alt beneficiu adus de consumul de sucuri naturale, este cel de purificare a organismului, ele avand proprietati de detoxifiere.

Mai multe despre deteoxifierea organismului prin sucuri naturale

O cura de detoxifiere constand in consumul de sucuri naturale, este o modalitate foarte buna de a curata organismul de toate substantele toxice acumulate si de a deveni mai sanatosi. Sucurile naturale ofera organsimului substantele nutritive concentrate ale fructelor si legumelor. Cand mananci un fruct sau o leguma cruda, actul de a mesteca mancarea este urmat de defalcarea suplimentara a alimentelor in stomac, menita sa activeze enzimele digestive si sa elibereze continutul celulelor pentru o digestie usoara. Adesea, acest proces este suficient. Cu toate acestea, cand corpul este plin de toxine sau atunci cand mancam prea repede si nu mestecam bine, multe din enzimele necesare pentru a absorbi nutrientii din fructe si legume nu sunt eliberate. Consumand sucuri naturale dispare acest risc. Atunci cand bem suc, asimilam o multime de lichide, vitamine, minerale, precum si alte ingrediente benefice, cum ar fi fitonutrientii.

Un alt beneficiu al consumului de sucuri naturale , este absorbtia de vitamine si minerale necesare organismului, intr-un mod care creaza presiune minima asupra sistemului digestiv. Stomacul are mai putin de lucru in defalcarea produselor alimentare si nutrientii sunt rapid absorbiti in sange.

Dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>