20Dec

Sucuri naturale Valea Mare in Piata de Craciun de la Targul Taranului

Postat la 04:00:40 de ioana in:

sucuri naturale Valea MareAsa cum va spuneam duminica, o sa fim alaturi de voi cu sucuri naturale Valea Mare si in editia speciala de Craciun a Targului Taranului, incepand de miercuri 21 decembrie pana vineri 23 decembrie, intre orele 9.00 si 17.00!

Vom fi aici, cu savuroasele sucuri naturale Valea Mare alaturi de ceilalti producatori de bunataturi.  La targul noastru, oferta este consolidata, asezata, dupa atatia ani. :) Pentru cunoscatori, si nu numai, va asteptam cu afumaturi de la familia Oancea, de la Talmaciu; cu niste branzeturi proaspete si maturate de la familia Istrate de la Fundata. Alaturi de ei se alatura dl. Anghel cu vinurile si paine cu nuci sau masline. Iar cozonacul Bujor, este deja renumit.  Noi, asa cum v-am obisnuit, venim incarcati cu toata gama de sucuri naturale Valea Mare: suc de mere, suc de mere cu piersici, suc de mere cu gutui, suc de mere cu pere si cu surprize. :)

Sucuri naturale Valea Mare la ultima editie din acest an a Targului Taranului

Asadar, mai aveti la dispozitie inca trei zile in care mai puteti cumpara “cadouri savuroase” pentru cei dragi si de ce nu chiar pentru voi!

Luati cu voi mai multe sacose, pentru a va putea aproviziona si cu produse traditionale care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun si cea de Revelion! Toate le gasiti aici, in “Piata de Craciun”, la Targul Taranului.

Targul Taranului se tine la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului de Craciun este:

Miercuri, Joi, Vineri ( 21 – 23 decembrie): intre orele 9:00 – 17:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)

Afla mai multe despre sucuri naturale Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Sucuri naturale Valea Mare in Piata de Craciun de la Targul Taranului

  1. Valea Mare says:

    Lili, intr-adevar Suc de mere cu gutui este cel mai nou sortiment de suc natural Valea Mare. Face parte din delicioasa gama de Sucuri de sezon Valea Mare si sfatul nostru e sa le incerci pe toate, pentru ca sunt foarte-foarte gustoase!

  2. Lili says:

    VAD EU BINE IN POZA SAU AVETI UN SUC NOU CU GUTUI CE BINE SUNA ABIA ASTEPT SA-L GUST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>