13Jan

Sucuri naturale Valea Mare incepand din acest weekend la Targul Taranului

Postat la 04:00:07 de ioana in:

sucuri naturale Valea MareIata ca a venit momentul mult asteptat! Dupa o pauza lunga, dar bine meritata, zicem noi, Targul Taranului isi redeschide portile in Noul An, asa ca si noi ne-am pregatit de venirea in Bucuresti cu masina plina cu sucuri naturale Valea Mare.

Pentru cei care nu stiu inca, Targul Taranului a pornit in 2007 ca un proiect de readucere in circuitul public a produselor locale. A devenit un adevarat model si in patru ani au aparut numeroase alte targuri traditionale mai mult sau mai putin autentice. Targul Taranului a ramas si peste ani o piata mica cu producatori locali, un proiect Earth Market care ofera un set redus, dar de increder, de bunatati provenite de la un numar mic de producatori alesi cu minutiozitate. Targul Taranului este locul in care puteti interactiona direct si cu familiaritate cu producatorii si puteti adresa intrebari cu privire la metodele de productie, la traditii, etc.

Sucuri naturale delicioase va asteapta din acest weekend

Cum nu toate targurile traditionale sunt la fel, nici toate sucurile naturale nu sunt la fel! :)  Voi stiti foarte bine ca noi nu ne multumim decat cu ce este mai bun, asa ca va asteptam sa va facem cunostinta cu cel mai bun suc de mere natural – Suc de mere Valea Mare. Asta daca nu il cunoasteti deja, caz in care va asteptam sa va refaceti stocul! :)

Asadar, maine si poimanine noi o sa fim la targ cu multa voie buna si ii asteptam acolo pe toti cei cu pofta de bunataturi direct din natura!

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 14 ianuarie: orele 9:00 – 17:00
Duminica, 15 ianuarie: orele 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare  pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre sucuri naturale Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to Sucuri naturale Valea Mare incepand din acest weekend la Targul Taranului

 1. Valea Mare says:

  Va mai asteptam! :)

 2. Patricia says:

  Si eu am fost si am luat sambata ca e bun rau, ii place si baietelului meu de 4 ani!

 3. Amelia says:

  Am fost sambata si am luat suc de mere de la voi….Foarte bun. Trebuie sa mai iau una azi ca am terminat-o pe aia. :)

 4. Valea Mare says:

  Am rosit… :* Si noi pe tine! :)

 5. Paula says:

  VA IUBESC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>