08Nov

Sucuri naturale Valea Mare, premiile concursului SETEA DE FRUCTE!

Postat la 04:00:45 de Valea Mare in:

Sucuri naturale Valea Mare, premiile concursului SETEA DE FRUCTE!Astazi se implineste fix o saptamana de cand am lansat cel mai savuros concurs pentru fanii de sucuri naturale Valea Mare: SETEA DE FRUCTE! Competitia se afla inca la inceput, insa iubitorii de fructe si de sucuri naturale de fructe au intrat cu entuziasm in concurs postand poze cu fructele lor preferate la facebook.com/valeamare, hotarati sa stranga cat mai multe voturi si sa isi astampere SETEA DE FRUCTE cu unul dintre cele 3 premii savuroase oferite, constand in gama completa de sucuri naturale Valea Mare. :)

Ne-a bucurat foarte tare sa vedem cat de mult va dati in vant dupa fructe si mai ales cata atentie acordati fructelor ca parte din alimentatia sanatoasa, direct din natura. :) In galeria de poze a concurentilor s-au strans deja o gramada de mere (care se pare ca ocupa un loc de cinste in preferintele voastre), cirese, piersici, gutui, pere, struguri, fructe de padure (fragi, zmeura, afine, coacaze), multe capsuni, caise, pepene rosu si pepene galben dar si portocale si fructe exotice, precum fructul pasiunii, kiwi sau rodia. Le puteti vedea pe toate si mai ales vota la facebook.com/valeamare.

Hm… parca simtiti cum va lasa deja gura apa, nu-i asa? :D Voi v-ati inscris in SETEA DE FRUCTE? Daca nu, aveti inca suficient timp sa aratati tuturor care sunt fructele voastre preferate si cat de mult le indragiti si mai ales sa castigati delicioasele sucuri naturale de fructe Valea Mare! Intrati acum in concurs la facebook.com/valeamare! :)

Intra in concurs si astampara-ti SETEA DE FRUCTE cu sucuri naturale Valea Mare!

Mere, pere, cirese, capsuni, piersici… stii ca iti plac fructele la nebunie! Stie si familia ta, stiu si prietenii tai… pana si cainele tau stie! :P Posteaza o poza cu fructele tale preferate ca sa ne arati exact cat de mult le iubesti, obtine cele mai multe voturi si noi iti astamparam SETEA DE FRUCTE cu sucuri naturale Valea Maresuc de meresuc de capsunisuc de mere cu piersici si orice alt sortiment de sucuri naturale de fructe Valea Mare care va fi disponibil la incheierea competitiei! Iata ce ai de facut:

  1. Intra in concursul SETEA DE FRUCTE de pe www.facebook.com/valeamare si apasa butonul ¨like¨ pentru a deveni fanul Valea Mare pe Facebook;
  2. Incarca o poza cu fructul / fructele tale favorite pe tab-ul ¨Concurs Setea de fructe¨ de pe www.facebook.com/valeamare si completeaza-ti apoi datele de contact;
  3. Apasa butonul ¨VREAU SA PARTICIP¨ si… felicitari, ai intrat in concurs! :D
  4. Invita-ti prietenii sa-ti voteze poza, pentru a aduna cat mai multe voturi.

SETEA DE FRUCTE – premii direct din natura cu sucuri naturale Valea Mare!

Se vor acorda 3 premii (locul 1, locul 2 si locul 3) primilor 3 participanti iubitori de fructe cu cele mai multe voturi primite. Noi punem la bataie gama completa de sucuri naturale de fructe Valea Mare pentru a le astampara SETEA DE FRUCTE. Naturale, sanatoase, delicioase:

Nu-i asa ca simti deja SETEA DE FRUCTE? :D

Concursul se desfasoara in perioada 01.11.2011 – 30.11.2011 pe pagina de Facebook a Valea Mare, la adresa www.facebook.com/valeamare. Numele castigatorilor vor fi publicate pe pagina de web a Valea Mare (www.valea-mare.ro), in data de 01.12.2011 si vor fi contactati in baza datelor de contact pe care le-au introdus la intrarea in concursPremiile se vor ridica de catre castigatori sambata, 3 decembrie, intre orele 10:00 – 14:00, de la standul Valea Mare de la Targul Taranului, pe Str. Uranus nr. 150, Bucuresti (vizavi de Piata de Flori Cosbuc).

Cititi regulamentul concursului SETEA DE FRUCTE pentru a afla toate detaliile si regulile competitiei, regulament disponibil pe pagina de web a Valea Mare la adresa http://blog.valea-mare.ro/regulament-concurs-setea-de-fructe. Mult SUCces tuturor! :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>