23Sep

Sucuri naturale Valea Mare, weekendul acesta, la Targul Taranului

Postat la 03:41:59 de ioana in:

sucuri naturale Valea MareBuna dimineata! :) Astazi este vineri, fiind un motiv de bucurie pentru multi dintre noi. :) La Valea Mare am inceput entuziasti sa ne pregatim pentru un weekend de toamna la Targul Taranului, asa ca incarcam masina cu sucuri naturale si pornim spre Bucuresti.

La Targul Taranului ii asteptam pe toti cei care s-au inscris saptamana aceasta la concursul de pe pagina noastra de Facebook , dar si pe toti cei care doresc sa isi reinoiasca stocul de sucuri naturale si alte bunataturi direct din natura: prajituri si cozonac de casa, branzeturi, legume si fructe proaspete si multe alte produse traditionale, ce au strabatut drum lung sa ajunga pe masa voastra. :)

Weekendul acesta este V for Vintage la Sala Dalles, unde la standul prietenilor de la BioBunatati o sa puteti gasi sucuri Valea Mare.

Si tot in acest weekend sa ii faceti o vizita si Irinucai care va asteapta la Baby Expo, la Bucatareala in familie cu Irinuca, cu mere si sucuri naturale de la Valea Mare.

Va asteptam cu drag!

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Castigatorul concursului este asteptat sa ne cunoastem :) si sa isi ridice premiile, sambata, intre orele  09:00 – 15:30!

Valea Mare la Targul Taranului:
www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro 

Afla mai multe despre Valea Mare!
Afla mai multe despre  sucuri naturale Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>