22Nov

Sucuri Valea Mare, direct din natura pentru premiantii Setea de fructe

Postat la 04:00:15 de ioana in:

Sucuri naturale Valea MareTimpul a trecut foarte repede de cand am lansat cel mai savuros concurs pentru fanii de sucuri naturale Valea Mare: SETEA DE FRUCTE! :) Intram in curand in ultima saptamana, dar nu va speriati pentru ca aveti inca 9 zile in care puteti sa va inscrieti postand poze cu fructele voastre preferate la facebook.com/valeamare. Petru cei deja inscrisi saptamana aceasta este extrem de importanta, asa ca invitati-va prietenii sa va voteze pentru a va detasa decisiv si a avea cat mai multe sanse sa castigati unul dintre cele 3 premii savuroase oferite, constand in gama completa de sucuri naturale Valea Mare.

Ne-am bucurat sa vedem in aceste saptamani cat de mult indragiti fructele! In acest moment conduc iubitorii de coacaze negrefructe de padure pline de multivitamine si salata de fructe, dar in galeria de poze s-au adunat mult mai multe fructe apetisante, de la traditionalele mereciresepiersicigutuiperestruguri, la exoticele fructul pasiuniikiwi sau rodia. Le puteti vedea pe toate si mai ales vota la facebook.com/valeamare.

Asa ca nu mai sta pe ganduri si intra acum in concurs la facebook.com/valeamare pentru a castiga delicioasele sucuri naturale de fructe Valea Mare!

Intra in concurs si astampara-ti SETEA DE FRUCTE cu sucuri naturale Valea Mare!

Merepereciresecapsunipiersici… stii ca iti plac fructele la nebunie! Stie si familia ta, stiu si prietenii tai… pana si cainele tau stie!  Posteaza o poza cu fructele tale preferate ca sa ne arati exact cat de mult le iubesti, obtine cele mai multe voturi si noi iti astamparam SETEA DE FRUCTE cu: suc de meresuc de capsunisuc de mere cu piersici si orice alt sortiment care va fi disponibil la incheierea competitiei! Iata ce ai de facut:

  1. Intra in concursul SETEA DE FRUCTE de pe www.facebook.com/valeamare si apasa butonul ¨like¨ pentru a deveni fanul Valea Mare pe Facebook;
  2. Incarca o poza cu fructul / fructele tale favorite pe tab-ul ¨Concurs Setea de fructe¨ de pe www.facebook.com/valeamare si completeaza-ti apoi datele de contact;
  3. Apasa butonul ¨VREAU SA PARTICIP¨ si… felicitari, ai intrat in concurs!
  4. Invita-ti prietenii sa-ti voteze poza, pentru a aduna cat mai multe voturi.

SETEA DE FRUCTE – premii direct din natura cu sucuri naturale Valea Mare!

Se vor acorda 3 premii (locul 1, locul 2 si locul 3) primilor 3 participanti iubitori de fructe cu cele mai multe voturi primite. Noi punem la bataie gama completa de sucuri naturale de fructe Valea Mare pentru a le astampara SETEA DE FRUCTENaturale, sanatoase, delicioase:

Nu-i asa ca simti deja SETEA DE FRUCTE?

Concursul se desfasoara in perioada 01.11.2011 – 30.11.2011 pe pagina de Facebook a Valea Mare, la adresa www.facebook.com/valeamare. Numele castigatorilor vor fi publicate pe pagina de web a Valea Mare (www.valea-mare.ro), in data de 01.12.2011 si vor fi contactati in baza datelor de contact pe care le-au introdus la intrarea in concursPremiile se vor ridica de catre castigatori sambata, 3 decembrie, intre orele 10:00 – 14:00, de la standul Valea Mare de la Targul Taranului, pe Str. Uranus nr. 150, Bucuresti (vizavi de Piata de Flori Cosbuc).

Cititi regulamentul concursului SETEA DE FRUCTE pentru a afla toate detaliile si regulile competitiei, regulament disponibil pe pagina de web a Valea Mare la adresa http://blog.valea-mare.ro/regulament-concurs-setea-de-fructe. Mult Succes tuturor!

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>