17Sep

Sucuri Valea Mare si multa voie buna la redeschiderea Targului Taranului. Va asteptam si maine!

Postat la 17:48:03 de Valea Mare in:

sucuri Valea MareDesi e toamna si am trecut de jumatatea lunii septembrie, avem inca parte de zile veritabile de vara, calduroase si foarte insorite. Asa a fost si astazi, in sambata de redeschidere a Targului Taranului, un moment asteptat cu nerabdare de noi, dar suntem siguri ca si de voi. :) Si asa cum v-am promis, nu puteam lipsi de la asa un eveniment si v-am asteptat acolo inca de dimineata cu intreaga gama de sucuri Valea Mare. Asa ca cei care au venit astazi si-au astamparat pe deplin setea si si-au refacut si stocul pentru acasa de Suc de mere Valea Mare, facut proaspat din mere rumene din noua recolta de acest an.

In plus, au avut si ocazia sa guste si sa plece cu cei mai noi copii ai Valea Mare - ineditele si savuroasele sucuri naturale din noua noastra gama: suc de capsuni, suc de cirese si suc de piersici. Ne-am vazut cu prieteni vechi, am cunoscut multi altii noi, si cu siguranta nimeni nu a ramas neracorit in aceasta calduroasa dar frumoasa zi de sambata! :) Iar pe cei care nu au reusit sa ajunga astazi la Targul Taranului, ii asteptam maine cu celasi entuziasm! :)

Vezi mai multe poze la www.facebook.com/valeamare!

Sucuri Valea Mare la Targul Taranului:
www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>