27Jan

Targul Taranului, singurul targ organizat in interior pe timp de iarna

Postat la 04:00:50 de ioana in:

Targul TaranuluiAfara ninge, este frig si stratul de zapada a ajuns de aproape 1 metru la Valea Mare. Urmarim stirile si starea drumurilor, insa vestile chiar nu par a fi prea bune. Pentru moment, drumurile spre Bucuresti sunt inca blocate, insa pozitivi cum ne stiti, noi speram totusi sa reusim sa ajungem la timp la voi, incarcati cu cel mai bun suc naturalSuc de mere Valea Mare. :) Nu trebuie decat sa ajungem in Bucuresti, pentru ca apoi totul va fi foarte simplu: asa cum stiti, Targul Taranului este singurul targ traditional din Bucuresti in care va puteti face cumparaturile de bunatati direct din natura fara sa va fie teama de frig, ninsoare sau viscol, fiind organizat in interior, la parterul cladirii The Ark.

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata, 28 ianuarie: orele 9:00 – 17:00
Duminica, 29 ianuarie: orele 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Targul Taranului, singurul targ organizat in interior pe timp de iarna

  1. Sabin says:

    Tocmai mi-am turnat un pahar de suc valea mare, la birou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>