15Apr

Te asteapta un weekend plin cu Suc de mere Valea Mare la Campionii Sanatatii si la Targul Taranului!

Postat la 06:45:28 de ioana in:

In primul rand, am o veste excelenta pentru voi toti: vine weekend-ul!! :) Daca nu ai niciun plan si inca stai pe ganduri ce sa faci, avem cateva propuneri mobilizatoare pentru voi. Pentru ca un stil de viata sanatos presupune pe langa o alimentatie corecta si putina miscare, parintii si copiii sunt asteptati sambata, 16 aprilie, de la ora 10:00, pe aleea principala din spatele statuii Al. Ioan Cuza, din parcul Al. Ioan Cuza (IOR) din Bucuresti, pentru a participa la crosurile Campionii Sanatatii. Copiii cu varste cuprinse intre 6 luni si 10 ani sunt asteptati sa isi aduca parintii la aceasta competitie inedita :) Sucul de mere Valea Mare va fi si el prezent la acest eveniment  pentru a o sprijini pe Irinuca si pe Asociatia Emovere in aceasta initiativa laudabila.
In plus, asa cum te-ai obisnuit in fiecare sfarsit de saptamana, te asteptam alaturi de Sucul de mere Valea Mare si alte bunatati la Targul Taranului pentru a-ti face provizii si a te bucura de o alimentatie sanatoasa cu produse direct din natura.

Asadar, iesi din casa in weekend si vino alaturi de noi pentru a te bucura de o viata sanatoasa!
Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Uranus, visavis de Piata de Flori Cosbuc.
Sambata, 16 aprilie: 09:00 – 16:00
Duminica, 17 aprilie: 09:00 – 14:00

Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului:
www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Te asteapta un weekend plin cu Suc de mere Valea Mare la Campionii Sanatatii si la Targul Taranului!

  1. Iolanda says:

    Sunt insarcinata si ma stradui sa mananc cat mai sanatos, si pur si simplu m-am indragostit de acest suc. M-ati castigat ;) Iubesc toate produsele naturale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>