19Apr

Te asteptam cu Suc de mere Valea Mare, miercuri si joi, la Targul Taranului!

Postat la 04:39:45 de ioana in:

Sarbatorile de Paste se apropie cu pasi repezi. Ai pregatit meniul pentru masa de Paste? Ai lista de cumparaturi pregatita? :)

Noi te asteptam miercuri si joi, 20 si 21 aprilie, la Targul Taranului pentru a te aproviziona cu suc natural de mere si alte bunataturi: branza proaspata, cas afumat, branza de burduf si de cosulet, tuica traditionala de prune, paine de casa, delicioase mezeluri si branzeturi frantuzesti de la Teyssier, o gramada de mezeluri traditionale, masline naturale si ulei de masline, ulei de canepa, gem de trandafir, de afine, de caise sau de macese, si lista continua. :) Cel mai bine este sa vii sa vezi cu ochii tai si sa te inspiri pentru masa de Paste.

Asa ca nu pierde aceasta ocazie, noi te asteptam cu drag alaturi de savurosul Suc de mere Valea Mare!

Targul Taranului se tine saptamana aceasta miercuri si joi, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Uranus, visavis de Piata de Flori Cosbuc.

Miercuri, 20 aprilie: 09:00 – 16:00
Joi, 21 aprilie: 09:00 – 14:00

Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului:
www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>