08Apr

Te asteptam in weekend la targ cu Suc de mere Valea Mare!

Postat la 07:34:10 de ioana in:

Buna dimineata tuturor! :)

Se apropie weekendul, asa ca noi am inceput la Valea Mare sa ne pregatim pentru venirea in Bucuresti. Masina este plina cu suc de mere care asteapta sa fie livrat in magazinele traditionale si pregatit pentru Targul Taranului unde te-ai obisnuit deja sa ne gasesti si unde ii asteptam si pe toti cei care nu cunosc inca acest suc natural. :)

Acest suc integral din mere (merele sunt singura materie prima utilizata la Valea Mare) este plin de vitamine si minerale pastrate din fruct, fara a suferi niciun tratament suplimentar si fara a avea niciun adaos precum apa, zahar, conservanti, concentrat, arome sau coloranti. Cand producem Suc de Mere Valea Mare nu facem nicio concesie: sucul de mere provine 100% din fruct, direct din natura, rezultand un produs sanatos si delicios.

Nu uita ca  sucul natural de mere Valea Mare este un ingredient atat de surprinzator si de plin de vitalitate incat poate fi utilizat in numeroase mancaruri si mixuri de bauturi savuroase, punandu-si amprenta cu aroma sa pura si delicioasa de mere. Te poti inspira din retetele postate pe blogul nostru sau foloseste-ti fantezia si impartaseste-ne retetele descoperite de tine. :)

Noi te asteptam cu drag la Targul Taranului si in acest weekend!

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Uranus, visavis de Piata de Flori Cosbuc.

Sambata, 09 aprilie: 09:00 – 16:00
Duminica, 10 aprilie: 09:00 – 14:00

Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului:
www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>