09Apr

Terapia cu suc proaspat obtinut din fructe si legume

Postat la 08:20:34 de georgiana in:

terapia-gersonAcum cateva zile, Oana Cuzino publica pe blogul personal cateva informatii interesante despre consumul de sucuri proaspete obtinute din fructe si legume. Se pare ca totul a inceput de la nesfarsitele migrene pe care doctorul Max Gerson le avea. A cautat solutii in afara medicinei clasice si a dat nastere celei poarta azi numele de „cura de detoxifiere”,.

Terapia Gerson este implementata si zilnic si are efecte benefice pentru ca „ sucul de fructe si legume crude abunda in enzime oxidative active, vitamine, minerale și micronutrienti care facilitează în primul rand regenerarea ficatului – responsabilul numarul unu cu detoxifierea organismului”.

“Conform studiilor doctorului Gerson, o cura de minim 7 zile de suc de fructe si legume crude aduce beneficii enorme de sanatate. Acopera carentele de vitamine si minerale, energizeaza intreg organismul, vindeca acolo unde este cazul, ofera o digestie sanatoasa, va intari sistemul imunitar si va grabi procesul de eliminare a toxinelor.”.

Mai multe informatii despre dieta de detoxifiere a doctorului Gerson gasiti pe pagina oanacuzino.ro


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

One Response to Terapia cu suc proaspat obtinut din fructe si legume

 1. POPA ADRIANA says:

  Buna ziua,
  Sunt de firma BIONEK Brasov ,firma a carei obiect de activitate este comercializarea produselor BIO
  Sunt interesata de sucurile naturale si as dori sa imi trimiteti o oferta de pret si produse pentru o eventuala colaborare
  Va multumesc
  Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>