16Apr

Ultima zi de odihna de Paste. Bucurati-va de ea la maxim!

Postat la 10:29:44 de Valea Mare in:

primavara la Valea MareCe repede au trecut zilele acestea… dar cu atat mai mult aceasta ultima zi de vacanta este cea mai dulce dintre toate! Si asta in nici un caz pentru ca ar trebui sa terminam tot desertul ramas de la masa de Paste. In nici un caz! :D Nu, e o zi dulce pentru ca, odata scapati de presiunea (e drept si ea placuta) a pregatirilor si a bogatului ospat de Paste, astazi e timpul sa ne relaxam la maxim si sa ne bucuram din plin de o zi insorita de primavara, venita dupa doua zile incarcate de ploaie. Si in primul rand sa profitam la maxim de compania familiei si a prietenilor! Asa ca, oriunde-ati fi, lasati orice treaba sau suparare ati avea si bucurati-va impreuna, in tihna, de primavara! :)

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>