05Feb

Un om de zapada mare! Si mare iubitor de sucuri Valea Mare :)

Postat la 10:34:42 de Valea Mare in:

Un om de zapada fan Valea MareEmi al nostru (si am putea spune si al vostru, pentru ca el ne ajuta zi de zi sa facem sucul de mere pe care il savurati cu atata placere) ne-a facut o surpriza frumoasa si a ridicat un om de zapada sanatos, mai mare decat el. Si credeti-ma ca nu-i usor, caci Emi are aproape 2 metri! :D Si unde mai pui ca omul asta de zapada e si el mare fan Valea Mare si a insistat sa i se faca poze doar alaturi de sucul lui de mere preferat. :) Multumiiiiiiiim Emi!!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , ,

2 Responses to Un om de zapada mare! Si mare iubitor de sucuri Valea Mare :)

  1. Nicoleta says:

    unul dintre cele mai bune sucuri care se gasesc. ma bucur foarte tare ca bauturile voastre nu contin deloc zahar sau indulcitori. din partea mea as interzice zaharul sau indulcitorii artificiali. tineti-o tot asa, naturali :)

    • Valea Mare says:

      Multumim pentru apreciere si cu siguranta nu veti gasi niciodata in sucurile noastre altceva decat DOAR fructe. Direct din natura! Nu vrem sa comentam cum fac altii sucurile, insa nimic nu e mai savuros si mai sanatos decat ceea ce ne ofera natura! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>