28Apr

Un teasc vechi de lemn, asa cum era odata cel al bunicului

Postat la 15:03:56 de ioana in:

teascAstazi ne plimbam prin Campulung, profitand la maxim de soarele si atmosfera de mini-vacanta, cand am observat in fata unui magazin de vinuri acest teasc de vin. Fara sa vrem, ne-am amintit de teascul de lemn al bunicului la care storceam cu pofta merele in copilarie! Bineinteles, acela era mult mai mare si chiar a fost primul teasc din Valea Mare. Si ce suc de mere minunat facea cu el! Eeee, vremuri indepartate… Bunicul si teascul nu mai sunt, doar sucul nostru de mere a ramas la fel de gustos! :) Insa stateam sa ne gandim ca practic asa a luat nastere sucul de mere Valea Mare. Fara teascul de lemn al bunicului nu aveam nici cu ce sa ne mandrim astazi! :)

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>