17Dec

Valea Mare a adus mai devreme aroma Craciunului la Targul Boierului

Postat la 19:28:05 de ioana in:

suc natural de mere Valea MareAstazi vizitatorii de la Targul Boierului au avut ocazia sa guste sucurile naturale Valea Mare si sa se bucure de aroma Craciunului prin suc de mere fiert cu scortisoara si mirodenii. Daca nu ati reusit sa ajungeti, mai este si maine o zi! :) Va asteptam in acelasi format, cu delicioasele sucuri naturale Valea Mare.

Tot astazi, la Targul Taranului, a fost o zi speciala. Cei care au venit aici au plecat nu doar cu sucuri naturale Valea Mare si alte bunataturi d-ale gurii, ci si cu cadouri pentru cei dragi cumparate de la “MARCHÉ de NOËL“.

Ar mai fi multe de spus despre toate minunatiile din cele doua targuri, dar suntem mult prea obositi. :) Te lasam pe tine sa le descoperi maine!

Craciunul si sarbatorile de iarna inseamna a darui, dar nu uita ca si tu meriti ceva pe gustul tau. Asa ca te asteptam si maine la Muzeul Taranului Roman si Targul Taranului cu savuroasele sucuri naturale Valea Mare.

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Valea Mare a adus mai devreme aroma Craciunului la Targul Boierului

  1. Valea Mare says:

    :)) Scrie-ne pe info@valea-mare.ro si vedem ce putem face!

  2. Cristinus says:

    Trebuie neaparat sa gasesc un magazin care vinde suculetele voastre la bax!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>