22Oct

Valea Mare, Bacania Veche, Irinuca si Asociatia Emovere, o echipa direct din natura!

Postat la 19:46:56 de Valea Mare in:

Valea Mare, Bacania Veche, Irinuca si Asociatia EmovereCe zi… a fost super si asta in primul rand datorita voua, cei care ati venit cu voie buna si multa pofta de mere la Festivalul merelor in Bacanie! :) Am fost in echipa completa – Valea Mare, Bacania Veche, Irinuca si Asociatia Emovere – si ca de fiecare data a iesit o experienta super-super savuroasa! Multumim prieteni, ati facut o treaba excelenta! :)

Vezi toate pozele la facebook.com/valeamare!

Vestea buna e ca zilele dedicate merelor continua la Bacania Veche si maine si chiar si saptamana viitoare, asa ca asteptati-va sa gasiti acolo mere, pere, gutui si muuult Suc de mere (proaspat sau fiert cu tot felul de mirodenii) si bineinteles o multime de copturi cu mere si alte bunatati cu mere. Motiv de bucurie, mai ales daca nu ati reusit sa ajungeti astazi la Festivalul mereleor in Bacanie :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Valea Mare, Bacania Veche, Irinuca si Asociatia Emovere, o echipa direct din natura!

  1. Stefan says:

    Cu meseria mea e greu sa ma mentin sanatos. Imi plac foarte mult sucurile voastre, Le beau de fiecaredata cand am ocazia!

  2. George says:

    Mie imi place mult Sucul de capsuni Valea Mare! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>