20Nov

Valea Mare: case muscelene traditionale, pline de simboluri, culoare si viata!

Postat la 11:43:13 de Valea Mare in:

Valea MareUsor-usor, in desele noastre plimbari si drumetii cu camera la gat prin Valea Mare si prin celelalte sate frumoase dimprejur am strans o mica dar pitoreasca colectie de poze cu case muscelene, muntene sau valahe veritabile si pline de viata. Renovate sau nu, cu toate sunt case vechi construite in arhitectura locala (unele inca de mai bine de un secol), frumos colorate si abundand in motive si simboluri traditionale. Evolutia timpurilor contemporane se observa cu usurinta si aici, insa este important ca valimarenii aleg sa isi modernizeze casele cu bun gust, pastrand arhitectura originala si fiind foarte atenti sa nu piarda din detaliile si motivele traditionale. Si intotdeauna m-a incantat in Valea Mare faptul ca oamenii de aici au mare grija nu doar de casele lor, dar si de curtile din fata acestora, curate, frumos aranjate si pline intotdeauna de flori si de verdeata! E musai, altfel ajungi de rasul curcilor, ca s-o citez pe bunica… :))

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina noastra de Facebook pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>