12Nov

Valea Mare, direct din natura: bucuria de a trai in mijlocul naturii!

Postat la 16:42:35 de Valea Mare in:

Valea Mare - cele mai bune ingrediente, direct din naturaAici, la Valea Mare, impartim bucuria de a trai in mijlocul naturii cu pasiunea de a oferi cele mai bune produse si un gust proaspat, consistent, de neuitat.

Valea Marecele mai bune ingrediente, direct din natura

Cum reusim? Simplu: beneficiind numai de cele mai bune ingrediente culese direct din natura si folosind cele mai moderne tehnici de ambalare pentru a te putea bucura impreuna cu familia ta de un produs sanatos si savuros, in orice moment al zilei.

Noi credem in lucruri simple si autentice – dealuri, livezi, fructe – si in nimic fals, adaugat. Gusta si cu siguranta ne vei da dreptate! :)

Valea Mare este o marca cu adevarat locala, pornita de la iubitorii de fructe si creata pentru iubitorii de fructe. Rasplata noastra este ca tu sa te poti bucura in fiecare zi de ce are natura mai bun de oferit la cel mai inalt nivel de calitate. Şi noi avem convingerea ca sucul nostru este cel mai savuros pe care l-ai gustat vreodata. Cu siguranta este si cel mai sanatos!

Valea Mare – pasiune pentru fructe, respect pentru natura!

Incurajam angajatii nostri sa lucreze cu pasiune pentru fructe si cu entuziasmul de a veni cu produse noi, direct din natura. Suntem cu totii constienti ca avem o mare responsabilitate de a trata corect mediul si natura, cu atat mai mult cu cat reprezinta sursa integrala a produselor noastre. Obtinerea de rezultate este importanta, dar numai intr-o maniera prietenoasa si respectuoasa pentru natura. De aceea ne concentram in permanenta pe dezvoltarea unei activitati sustenabile si facem acest lucru cu mare placere! :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina noastra de Facebook a pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Afla mai multe despre Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to Valea Mare, direct din natura: bucuria de a trai in mijlocul naturii!

  1. Carmen says:

    Sunt racita dar tot m-am sculat din pat si m-am dus in bacanie doar ca sa-mi iau un suc de capsuni de-al vostru. Si mai am cateva de mere cu piersici si o cutie de suc de mere in frigider pentru mai tarziu. Doar ca nu am voie sa le beau reci…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>