01Oct

Valea Mare – poze din coltisorul nostru de fericire direct din natura

Postat la 15:48:21 de Valea Mare in:

Valea MareNe uitam prin pozele salvate de-a lungul timpului si ne-am dat seama ca am facut o gramaaaadaa de poze frumoase cu micuta noastra localitate, dar ne-am luat cu treaba si n-am apucat sa vi le aratam. Ar fi pacat sa lasam asa lucrurile cu atat mai mult cu cat suntem in plin concurs, asa ca usor-usor o sa le postam ca sa va motivam si mai mult sa castigati un weekend la Valea Mare. :) Pentru astazi ne-am oprit la cateva poze facute la sfarsitul lui august, in plin sezon de facut fanul. Capite, carute cu fan, cai si multe vacute. Pitoresc, nu? :)

Vezi toate pozele aici!

Asa ca speram ca ti-am oferit motive in plus pentru a participa la concursul nostru unde poti fi castigatorul unui weekend de neuitat impreuna cu familia ta in micul nostru paradis direct din natura!

Dati LIKE si pe pagina noastra de Facebook pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Si nu uitati ca va asteptam si maine la Targul Taranului cu delicioasele noastre sucuri naturale! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>