24Feb

Valea Mare revine pe 10 martie la Targul Taranului

Postat la 05:04:00 de ioana in:

Valea MareBuna dimineata! Avem o veste buna si una mai putin buna. :) Vestea buna ar fi ca ne-am decis sa dedicam urmatoarele doua weekenduri familiei. Nu am mai petrecut de foarte mult timp un sfarsit de saptamana cu bunicile, asa ca ne-am hotarat sa le dedicam si lor putin din timpul nostru si sa ramanem la Valea Mare. Vestea mai putin buna ar fi aceea ca din pacate aceasta decizie ne impiedica sa venim la Bucuresti si sa aducem sucul vostru preferat la Targul Taranului. Ne cerem scuze tuturor celor care vor veni la targ si nu vor gasi Suc de mere Valea Mare! Promitem sa revenim cu multa energie dupa aceste doua weekenduri in sanul familiei! :)

Daca o sa treceti pe la targ va asteapta branzeturi de la Poiana Sibiului, prajituri de la Maramures, paine de la Molnar, zacusca si dulceata.

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Str. Uranus, vizavi de Piata de Flori Cosbuc.

Programul targului:

Sambata: 9:00 – 17:00
Duminica: 9:00 – 14:00

Valea Mare la Targul Taranului:

www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro

 Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare!

Nu uitati sa dati LIKE pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii, concursuri, retete si sfaturi direct din natura. Multumim! :)


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>