08Oct

Valea Mare si prima zi adevarata de toamna

Postat la 17:01:43 de ioana in:

Valea MareAstazi a venit si la Valea Mare toamna. Inca de dimineata se simtea aerul rece si norii pluteau apasator si amenintator deasupra noastra. Soarele nu a reusit sa mai razbata si spre pranz a inceput sa ploua marunt.

Tot astazi am facut pentru prima data focul in casa, si nu am fost singurii. :) Mirosul de fum, specific iernii, a impanzit toata comuna. Asa ca am decis sa fim melancolici astazi si sa petrecem ziua in casa, langa soba, admirand prin fereastra cum toamna isi intra in drepturi. Am declarat ziua de astazi zi de odihna! :)

Valea Mare si targurile de toamna

Odihna a fost insa doar pentru noi, cei ramasi acasa. O parte din familie a fost si astazi si o sa fie si maine la Targul Taranului  pentru a va asigura stocul saptamanal de sucuri naturale. :)

In plus, am declarat cel mai activ membru al familiei din acest weekend de toamna, pe nimeni altul decat Suc de mere Valea Mare. El a fost astazi si va asteapta si maine pe Aleea Negustorilor la Romexpo, la targul de produse naturale de la Agronomiei si pana pe 16 octombrie la Sarbatoarea Recoltei si Vinului Dobrogean in incinta Pavilionului Expozitional Constanta. Il gasiti in toate aceste locatii la standul prietenilor de la “La Medeleni“.

Voi cum ati decis sa petreceti aceasta zi de toamna? Ati optat pentru o zi de odihna sau pentru o zi activa? :)

Nu uitati sa dati LIKE si pe pagina noastra de Facebook pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Si nu uitati ca va asteptam si maine la Targul Taranului, plini de voie buna, cu delicioasele noastre sucuri naturale! :)

Afla mai multe despre Valea Mare!


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>