01Feb

Valea Mare, suc de mere direct din natura

Postat la 05:34:11 de Valea Mare in:

Valea MareValea Mare este o tanara marca locala creata de iubitori de fructe pentru iubitori de fructe cu scopul declarat de a-ti oferi cel mai bun suc de mere, obtinut direct din natura. Noi stim ca la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate.

Afla mai multe despre Valea Mare!

Valea Marecalitate, prospetime si savoare direct din natura

O afacere, mai ales o afacere de familie, trebuie sa fie bazata pe onestitate, respect si incredere. Inca de la inceput, la Valea Mare am depus cu totii toate eforturile necesare pentru a realiza exact acest lucru. Ne-a ajutat si ne-a purtat inainte tocmai aceasta pasiune a noastra pentru sucuri naturale si pentru cultura produselor obtinute direct din natura. Primul nostru produs natural, Sucul de mere Valea Mare, este exact rezultatul acestor principii: un savuros suc de mere natural, obtinut 100% direct din mere, fara nici un fel de adaos. Doar mere! :)

Afla mai multe despre Sucul de mere Valea Mare!

Suc de mere Valea Mare: cel mai bun suc de mere vine direct din natura!

Valea Mare nu si-a propus sa produca un suc de mere cat mai ieftin cu care sa umple rafturile hypermarketurilor. In schimb, Sucul de mere Valea Mare va fi intotdeauna acelasi suc natural delicios si sanatos, va avea intotdeauna cea mai buna calitate si o savoare inegalabila obtinuta prin presarea directa a celor mai bune mere, direct din natura.

Afla mai multe despre obtinerea Sucului de mere Valea Mare prin presare directa!

Suc de mere Valea Maresavoare si prospetime in fiecare picatura

Ce face fiecare picatura de Suc de mere Valea Mare atat de delicioasa si de revigoranta? Simplu: am combinat cu grija bunatatea naturala care se gaseste in fructe cu tehnologia de ambalare cea mai sanatoasa pentru a crea cu grija un proces care stoarce cu meticulozitate fiecare strop de savoare naturala, asigurandu-ne in acelasi timp ca se pastreaza din bogatia de nutrienti, pentru ca acestia sa ajunga prin Sucul de mere Valea Mare direct din natura in corpul tau.

Afla mai multe despre Sucul de mere Valea Mare in ambalaj aseptic!

Valea Mare nu ar fi Valea Mare fara elementele esentiale direct din natura: cele mai bune fructe, cea mai buna calitate, cea mai mare grija, cea mai sanatoasa metoda de pasteurizare, cel mai bun ambalaj aseptic.


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to Valea Mare, suc de mere direct din natura

 1. cris, dependenta de valea mare says:

  Draga Valea Mare,
  Se poate va rog sa faceti si alte sucuri naturale la fel de bune ca si cel de mere? Poate de visine, sau de piersici? Sau poate mixuri de mere cu altceva?
  Multumesc!

  Dependenta de Valea Mare :)

 2. Lacramioara says:

  chiar am in fata un pahar de suc valea mare! yummy! si dragut si siteul vostru :)

 3. Laurentiu says:

  sucurile Valea Mare sunt cele mai tari!!!!!!!

 4. Nicoleta says:

  iubesc sucurile voastre! de departe cele mai bune!

 5. Amalia says:

  Ah, de cand ma chinui sa gasesc un suc bun fara zahar! Am oarecare restrictii de dieta, asa ca trebuie sa fiu atenta la lucrurile astea… Felicitari, imi plac produsele voastre la nebunie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>