25Mar

Vine weekendul, vine Targul Taranului!

Postat la 05:44:53 de ioana in:

Sucul de mere Valea Mare va asteapta in acest weekend la Targul Taranului alaturi de o multime de alte bunatati direct din natura: masline naturale, ulei de masline, vin bio, branza de capra, mezeluri traditionale, paine de casa cu masline, sirop de catina si multe altele.

Sucul natural de mere Valea Mare, plin de vitaminele si minerale pastrate din fruct, te va ajuta sa iti vitalizezi organismul in aceasta primavara, venind cu o contributie valoroasa in dieta ta.  Asa ca ii asteptam pe toti cei nerabdatori sa-si refaca stocul de suc de mere, dar si pe cei care inca nu au incercat acest savurosul suc de natural.

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Uranus, visavis de Piata de Flori Cosbuc.

Sambata, 26 martie: 09:00 – 16:00
Duminica, 27 martie: 09:00 – 14:00

P.S. Nu uita ca in acest weekend trecem la ora de vara. :)

Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului:
www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to Vine weekendul, vine Targul Taranului!

  1. Catalina says:

    Valea Mare e superbun!!! M-am convins!!

  2. Cristina says:

    N-am avut timp sa mananc de dimineata si ma simteam cam fara vlaga! Am baut doua pahare de suc Valea Mare si acum sunt plina de energie! Sucul asta e foarte tare!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>