20May

Weekend cu Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului si la Bucatareala in familie

Postat la 04:26:33 de Valea Mare in:

In sfarsit e vineeerii!! Urmeaza doua zile de odihna, de relaxare si de petrecut timpul cu familia si cu prietenii. :) Nu uitati de Targul Taranului, unde va asteptam ca de obicei cu sucul vostru favorit Valea Mare si unde stiti foarte bine ca puteti gasi o gramada de alte bunatati direct din natura. Si daca aveti copii e musai sa dati o fuga si pana la Sala Polivalenta si sa participati la Bucatareala in familie, in cadrul Baby Expo, la demonstratii de gatit sanatos si concursuri cu premii sanatoase. Iar micutii vostri o sa se distreze de minune alaturi de Irinuca si de invitatii ei si vor invata ce inseamna viata sanatoasa, echilibru alimentar si obiceiuri alimentare sanatoase.

 

 

Targul Taranului se tine in fiecare sambata si duminica, la ARK – Bursa Marfurilor, pe Uranus 150, vis-a-vis de Piata de Flori Cosbuc.
Sambata, 21 mai: 09:00 – 16:00
Duminica, 22 mai: 09:00 – 14:00

Suc de mere Valea Mare la Targul Taranului:
www.valea-mare.ro
www.targultaranului.ro


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>