19May

Zaharul distruge sanatatea! De aceea, Valea Mare face suc natural fara adaos de zahar!

Postat la 04:14:05 de Valea Mare in:

Expertii ne atentioneaza ca zaharul poate fi un distrugator de sanatate. Din ce in ce mai multe stiri tulburatoare legate de zahar apar pe fluxurile de stiri, iar efectele sale negative au facut si fac subiectul unor dezbateri intense.

Zahar: adevarul amar

Mai mult, cu peste 50.000 de vizualizari pe luna, prelegerea video a unui proeminent medic din California intitulata ¨Zahar: Adevarul Amar¨ face furori si pune si mai mult paie pe foc. Experti de prim rang in sanatate is fac cat se poate de cunoscuta pozitia, exprimandu-si clar opozitia fata de consumul de zahar in exces. Se pare ca informatiile cu privire la zahar, care erau la un moment dat considerate a fi doar apanajul comunitatilor de sanatate alternativa devin cunostinte comune si raspandite.

Impactul zaharului in organism

Si datele sunt cat se poate de alarmante, intrucat zaharul fiind considerat chiar o substanta toxica, care face ravagii in organism. Americanul de rand, de exemplu, consuma in jur de 150 de grame de zahar in fiecare zi, in timp ce unii experti sustin ca un nivel acceptabil s-ar situa la 25 de grame pe zi.

Impactul zaharului asupra organismului nu se opreste la obezitate. Duce de exemplu si la marirea nivelurilor de acid uric, ducand la niveluri scazute ale oxidului nitric, niveluri ridicate ale angiotensinei si la contractii ale celulelor musculare care duc la cresterea tensiunii arteriale si la potentiale leziuni renale. Niveluri ridicate ale acidului uric au fost
relationate cu inflamatii de nivel scazut, cre pot duce la un numar ridicat de afectiuni.

zaharCa dovada a deteriorarii generale a sanatatii odata cu cresterea consumului de zahar ca parte importanta a dietei, nivelurile acidului uric inregistrate au crescut dramatic in a doua jumatate a secolului trecut. In 1920, valorile medii ale nivelurilor acidului uric se aflau in jurul valorii de 3,5 ml/dl. In schimb, in 1980 acestea au exploadat pana la 6-6,5 ml/dl. Ori un nivel de acid uric de peste 5,5 mg per dl indica un risc crescut de a dezvolta hipertensiune, boli de rinichi, rezistenta la insulina, ficat gras, obezitate, diabet… si lista poate continua.

O alta legatura tulburatoare se pare ca este cea dintre zahar si cancer. Rezistenta la insulina, un raspuns la consumul prelungit si excesiv de zahar, a fost identificata ca fiind un factor principal in multe forme de cancer. Conform specialistilor, exista o legatura directa intre consumul cronic de zahar si 80% dintre tipurile de cancer si asta spune totul despre cum nutritia afecteaza organismul. In plus, este clar ca acest subiect nu poate fi tratat cu indiferenta.

Lasa prostiile, fii natural!

Poate ca a venit momentul sa regandim la scara globala modul in care zaharul este consumat peste tot in lume. Odata cu aparitia a din ce in ce mai multor studii ce relationeaza zaharul cu o multitudine de afectiuni, chiar si marile companii alimentare si marile retele de magazine incep sa-si puna semne de intrebare cu privire la impactul zaharului asupra consumatorilor. Nu credeti ca a venit de mult momentul sa abandonam junk-food-ul procesat si sa ne indreptam spre alternative curate, direct din natura?

Valea Mare, cel mai bun suc natural, intotdeauna fara adaos de zahar!

Singura materie prima pe care o utilizam la Valea Mare sunt fructele. Acest suc natural se obtine numai si numai prin presarea directa a fructelor, urmata de o pasteurizare usoara, fara a suferi nici un tratament suplimentar si fara a avea absolut nici un adaos: fara zahar si fara apa, conservanti, concentrat, arome sau coloranti. Si stii foarte bine cat este de delicios un pahar de suc natural de mere! :) Savoarea adevarata nu poate veni decat direct din natura!

Nu uita sa dai LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a fi la curent cu noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Asteptam parerile tale!
Afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare

Sursa: nytimes.com


Da de stire pe: | Altele | Email: | Utile:

Articole similare despre: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>